Sinua palvelevat

Ammattitaitoinen ja ystävällinen tiimimme toivottaa sinut tervetulleeksi hoitoihin! Huolehdimme viihtymisestäsi käynnin ajan ja tuomme hoidoillamme lisää hyvinvointia ja hyvää mieltä myös arkeesi.

 

Kati Aaltonen - kosmetologiKati Aaltonen

Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2004 Espoon Terveys- ja Sosiaalialan ammattioppilaitoksesta (nykyinen Omnia). Ensimmäiset vuodet kävin ottamassa oppia paristakin eri kauneushoitolasta, jonka jälkeen perustin oman hoitolani Euforan Tuusulaan.

Iloisen ja rennon asiakaspalvelun lisäksi intohimonani ovat kasvohoidot ja varsinkin kasvohieronnan tekeminen. Suosittelen kokeilemaan!

Olen vuonna 2015 sertifioitu LashLovers-volyymiripsiammattilainen, mutta aloitin ripsiurani tekemällä klassisia ripsiä jo vuonna 2008.

Sain juuri päätökseen kaksi vuotta kestävän Yritysjohtamisen Erikoisammattitutkinnon.

Katin tavoitat nrosta 045 278 5757

 

Marle Dolk - kosmetologi / CND EAMarle Dolk

Kosmetologiksi valmistuin vuonna 2014 yrittäjän oppisopimuksella. Välitän ihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan, josta ihomme kertoo ammattilaiselle yllättävän paljon. Päädyinkin kauneudenhoitoalalle, sillä haluan auttaa ihmisiä hoitojen avulla. Nautin työstäni ja asiakastyytyväisyys on minulle paras kiitos.

Olen tehnyt kynsiä jo vuodesta 2008 lähtien. Kesällä 2017 laajensin osaamistani myös kouluttamisen puolelle. Tämän myötä tittelini on  CND Education Ambassador (Full System). Jatkossa tulen tekemään kaikki kynnet CND:n tuotteilla.

Marlen tavoitat nrosta 045 850 9707 

Elina Enlund - Koulutettu hierojaElina Enlund

Elina on tällä hetkellä pääasiallisesti äitiyslomalla, mutta aloittelee työt toukokuun lopussa. Elinan aikoja voit kysellä puhelimitse nrosta 045 891 5533.

Olen Koulutettu Hieroja sekä Personal Trainer. Lisäksi yli 17 vuoden kilpaurheilutaustalla ja kymmenen vuoden valmentajakokemuksella minulla on paljon tietämystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Minulle työssä on tärkeää auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Anni Laaksonen - Koulutettu hieroja

Olen koulutettu hieroja ja käytän hieronnassa tarpeen mukaan mm. nivelmobilisointia.

Minulle asiakkaiden terveys ja hyvinvointi on tärkeää. Hoidan asiakkaani hierojan eettisten periaatteiden mukaisesti aivoilla, käsillä ja sydämellä.

Annin tavoitat nrosta 050 381 3491

Suosittele meitä