Medikaaliset hoidot

Kemiallinen kuorinta

Medikaalisen tason kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka tasoittaa ja heleyttää ihon pintaa sekä parantaa ihon laatua. Kemiallinen kuorinta on erittäin tehokas menetelmä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon. 

Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Kuorinnan jälkeen iho on aiempaa tasaisempi ja napakampi sekä vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Ihon pintakerroksen uudistamisen lisäksi kemiallinen kuorinta kohdistuu ihon alempiin kerroksiin, joissa syntyy kuorintaa seuraavien kuukausien aikana uutta kollageenia ja elastiinia.

Kemiallisissa kuorinnoissa käytämme vain ammattikäyttöön tarkoitettuja Toskani Cosmeticsin medikaalisen tason happoja, jolloin hoidot ovat tehokkaita ja turvallisia. Valikoimastamme löytyy niin monopeel-happoja (pinnallisempi vaikutus) kuin yhdistelmä-happoja (keskivahva vaikutus). Monopeel-hapot sopivat hyvin yksittäiseenkin hoitokertaan, toki sarjahoidolla saamme aina selkeämpiä tuloksia aikaiseksi. Yhdistelmähappoja käytämme vähintään kolmen kerran sarjoissa.

MIHIN KEMIALLISELLA KUORINNALLA VOIDAAN VAIKUTTAA?

* akne tai aknearvet
* ikääntymisen merkit tai ikäläiskät
* rypyt ja juonteet
* pisamat
* epätasainen ihon väri
* karhea ja hilseilevä iho
* arvet
* auringon vaurioittama iho
* laajentuneet ihohuokoset
* rosacea eli ruusufinni

KEMIALLISEN KUORINNAN VAIKUTUKSET:

* ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja myös tuotteiden tehokkuus voimistuu
* kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu
* ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
* ihon talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat) vähenevät
* ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät
* kollageenin muodostuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee
* pigmenttihäiriöt (maksaläiskät) vaalenevat ja ihon sävy paranee
* kemiallisilla kuorinnoilla on myös antioksidanttinen (ikääntymisenvastainen) vaikutus ihoon

MILLAISIA TULOKSIA VOI ODOTTAA?

* silmän- ja suunympärysryppyjen tasoittuminen
* juonteiden tasoittuminen
* arpien tasoittuminen
* aknen paraneminen
* ikäläiskät, pisamat ja tummat läikät (e-pillerit/ raskaus) iholla vaalenevat
* ihon pinnan silottuminen
* auringon vauriot iholla pienenevät
* ihon tulehdusten väheneminen

MILLOIN KUORINTAA EI VOI TEHDÄ?

* Rikkinäiselle iholle

* Herpes (aloita sisäinen, ehkäisevä lääkitys 2 pvää ennen kuorintaa)

* Roaccutan-kuuri

* Raskauden tai imetyksen aikana

Käytettävä happo valitaan aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä, toimintaa ja rakennetta. Pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia saadaan sarjahoidolla. Keskustelethan lääkärisi kanssa mikäli sinulla on iho-ongelmiin tarkoitettu lääkekuuri meneillään ennen kemiallisen happohoidon varaamista. Kuorinnat sopivat hyvin myös miehille!


Toskani monopeel-happo: Ensimmäinen hoito 135,00
Toskani monopeel-happo: seuraavat 2-6 krt 99,00 / 1-3vkon välein


TOSKANI yhdistelmähappo- 3 kerran hoitosarjat:

Toskani Eye Contour 345,00  + KAUPAN PÄÄLLE  1kpl kotihoitotuote

Toskani Lip Contour 345,00  + KAUPAN PÄÄLLE 1kpl kotihoitotuote

Toskani Radiance 495,00  + KAUPAN PÄÄLLE 1kpl kotihoitotuote

Toskani Purifying - aktiivinen akne 510,00 +  KAUPAN PÄÄLLE 2kpl kotihoitotuotteet

Toskani Purifying - arpihoito 545,00 + KAUPAN PÄÄLLE 2kpl kotihoitotuotteet

Dermaroller-mikroneulaus

Mikroneulaushoidossa ihon pintaan tehdään lukematon määrä mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta imeytetään tehoaineita syvälle ihon eri kerroksiin. Samalla kun tehoaine aktivoituu ja hoitaa haluttuja kohteita, neulojen aikaansaama vaikutus muodostaa iholla runsaasti kollageenia, jolloin ihon tukikudos vahvistuu ja iho napakoituu. Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen, eli ihon oman kollageeni- ja elastiinisidosten uusiutumiseen, joten tulosten näkyminen vie oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä ihon uusiutumisnopeudesta riippuen 4-6 viikon kuluttua hoitosarjan aloittamisesta.

Mikroneulaus stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Tämä tehokas hoitokeino vähentää juonteita, uudistaa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa, pienentää ihohuokosia ja lisää elastisuutta. Hoidon jälkeen laitettavat tehoaineet imeytyvät paremmin.

Mikroneulaushoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjana 2-6 viikon hoitovälein, mutta jo yhdellä hoidolla saavutetaan näkyviä tuloksia. Saat huomattavasti suuremman tehon, kun hoitokertoja on säännöllisesti sarjana. Jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman stimuloinnin ja paremman hoitotuloksen. Jokaisessa hoidossa käsittelemme niin kasvojen kuin kaulankin ihon.

Hoidossa ei ole haittavaikutuksia ja sitä voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina. Hoidossa on lyhyt toipumisaika ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihoalueille.

Hoitoa ei voida antaa verenohennuslääkkeitä ja säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville, insuliinihoitoista diabetesta sairastaville tai jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai ihoinfektio. Raskauden aikana hoitoa ei suositella.

Iholle ei tule laittaa mitään tuotteita seuraavaan kuuteen tuntiin tai mielellään koko päivänä. Hoidon jälkeen tulee välttää saunaa, uimista, hikiliikuntaa sekä aurinkoa saman päivän aikana. Vältä ihosi kosketusta seuraavaan päivään. On hyvä vaihtaa puhdas tyynyliina yöksi hoidon jälkeen.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme A-, C- ja E-vitamiinien käyttöä sisäisesti ja ulkoisesti sekä mahdollisesti ihon kollageenin tuotantoa aktivoivaa lisäravinnetta.

Ensimmäinen hoito 250,00 (sisältää henk.koht.rulla, yksi rulla kestää 4-6 hoitoa)
seuraavat 2-6 krt 160,00 / 2-6vkon välein

Varatun ajan peruuttaminen:

Peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai tekstiviestillä. Peruutusta ei tule tehdä sähköpostilla. Peruuttamattomasta ajasta ja alle 4 tuntia ennen palvelun alkua tapahtuvasta peruutuksesta perimme 100% hinnan varatun palvelun hinnasta.

Suosittele meitä