Euforan kasvohoito Tuusulassa

Tutustu alta kattavaan valikoimaamme erilaisia kasvohoitoja, joista löytyy vaihtoehto kaikille ihotyypeille sekä miehille ja luonnonmukaisista hoidoista kiinnostuneille. Lue lisää myös tekemistämme Restylane-täyteainehoidoista.

Kasvohoidot

BIOLINE Pikakaunistus

30min /48,00

Juhlat tulossa, mutta iho ei ole toivomassasi kunnossa? BIOLINE Pikakaunistus kirkastaa kasvosi nopeasti! Sis. alkupuhdistus, kirkastava kuorinta ja valintasi mukaan joko kasvohieronta tai kasvonaamio, loppuvoiteet.

BIOLINE Basic

45min / 63,00

Peruskasvohoitopohja, sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien muotoilu, tehoseerumi, naamio, loppuvoiteet. Voit muokata alta löytyvillä lisäpalveluilla kasvohoitoa kokonaisvaltaisammaksi.

Lisäpalvelut

  • Kasvohieronta 15min / 15,00
  • Mekaaninen puhdistus 20min / 20,00
  • Timanttihionta 15min / 15,00
  • Ultraääni puhdistus 15min / 15,00
  • Kestovärjäys - Ripset&Kulmat 30min / 20,00
  • Silmänympäryshoito 15min / 15,00

Erikoiskasvohoidot

BIOLINE Jatoman - kasvohoito miehille!

60min / 79,00

Miehille suunniteltu hoito, sopii kaikille ihotyypeille. Hoito vastaa miehen ihon erityisiin vaatimuksiin mm. parranajon aiheuttamaan ihonärtymiseen. Hoito häivyttää väsymyksen merkkejä ja puhdistaa ihoa.

BIOLINE 24.7 Naturalbalance

60min / 79,00

Luonnonmukainen kasvohoito. Tämä kasvohoito soveltuu kaikille ja palauttaa vitamiinien, mineraalien ja hapen tasopainon. Energisoiva kasvohoito antaa iholle luonnollisen hehkun ja uutta elinvoimaa!

BIOLINE Linea+

75min / 90,00

Hemmotteleva klassinen kasvohoito pitkällä hieronnalla. Käytettävät hoitotuotteet valitaan ihotyypin mukaan.

BIOLINE Primaluce

75min / 98,00

Kaikille ihotyypeille (myös herkälle) sopiva kirkastava ja uudistava hoito hyödyntää AHA- ja PHA-happoja. Ihosi näyttää tasaisemmalta, juonteet siloisemmilta, ihon kosteustasapaino tasoittuu sekä hoitoaineiden imeytyminen paranee.

BIOLINE Desense

60min / TARJOUS 80,00 (norm. 98,00)

Herkän, couperoottisen sekä muista syistä ärtynyttä ja punoittavaa ihoa rauhoittava ja vahvistava hoito. Ihostasi tulee pehmeä, raikas ja tasaisen värinen.

BIOLINE DE-OX C-Vitamin

90min / 110,00

Tehohoito kirkastaa ja heleyttää kasvojesi ihoa C-vitamiinin avulla. Tehokkaat raaka-aineet auttavat ihoa taistelemaan ihon hapettumista vastaan joka johtuu esim. stressistä, ilmansaasteista, päätetyöskentelystä. Hoito palauttaa ihollesi kiinteyden ja pehmeyden.
 

BIOLINE Lifting Code

90min / 120,00                                                                                                                                                              

Lifting Code on kosteuttava, kiinteyttävä ja energisoiva kasvohoito, jolla on kohottava sekä juonteita pehmentävä vaikutus. Kaikille ihotyypeille.

BIOLINE AgeBeautySecret

90min / 135,00

AgeBeautySecret tasoittaa ihoa, siloittaa ryppyjä antaen volyymia ja suojaa ihoa ajan tuomilta vaurioilta. Edistää nuoren ihon ominaisuuksia, kuten ihon rakennetta, joustavuutta kiinteyttää ja kirkkautta. Kaikille ihotyypeille ja kaikkiin iän tuomiin muutoksiin. Sopii väsyneelle ja stressaantuneelle iholle.

Vartalohoidot

BIOLINE Vartalokuorinta

30min / 30,00

Sis. vartalon kuorinta AHA-PHA-happoja sisältävällä kuorinnalla sekä vartalovoiteen levitys.
 

BIOLINE Selän puhdistus

60min / 60,00

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, naamio.

Varaa aikasi!

Varaa aikasi ottamalla yhteyttä tai Online-ajanvarauksen kautta.

Käynnissä olevan hoidon aikana emme pysty vastaamaan puheluusi. Otamme yhteyttä takaisin mahdollisimman pian. Voit myös jättää asiaasi koskevan tekstiviestin tai sähköpostia osoitteeseen: info@hoitolaeufora.fi  

Varatun ajan peruuttaminen:

Peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai tekstiviestillä. Peruutusta ei tule tehdä sähköpostilla. Peruuttamattomasta ajasta ja alle 4 tuntia ennen palvelun alkua tapahtuvasta peruutuksesta perimme 100% hinnan varatun palvelun hinnasta.

Suosittele meitä