Kynsipalvelut Tuusulassa

Kaikissa kynsiin liittyvissä kysymyksissä, otathan ystävällisesti yhteyttä Marleen p. 045 850 9707

CND Shellac 14+ Day Nail Color

Oletko kaivannyt manikyyriä jossa lakkauskin kestäisi? Se löytyy meiltä!

Shellac on kestolakka, joka on joustava kuin kynsilakka, mutta kestää kuin geeli. Kynnen pintaa EI viilata, se ei vahingoitu, päinvastoin, kyntesi saa kauniin suojaavan pinnan, kiillon sekä värin.

Shellac on ammattilaiskäsittely joka on saatavilla VAIN valtuutetuilta CND ammattilaisilta.

Olen Kosmetologi, Sertifioitu Shellac ammattilainen, CND:n kansainvälinen fullsystem (shellac, Brisa geeli, L&P) kouluttaja, virallinen titteli: CND Education Ambassador. Olet siis turvallisissa käsissä.

Tällä hetkellä, valikoimastani löytyy 84 sävyä/väriä, 6 erilaista TopCoat lakkaa ja tietenkin vielä muut NailDivan ja Lecenten erilaiset koristelu vaihtoehdot, joten löydämme varmasti juuri SINUN tyyliisi sopivat arki- ja juhlavärit.

Shellac poistetaan liuottamalla 5-10min. Macadamiaöljyä sisältävällä Offly Fast Remover:lla. Kyntesi ei tästäkään vahingoitu vaan ovat kauniina sellaisenaan, luonnollisena tai laitetaan UUSI ihana väri tilalle, koristeilla tai ilman.

Eli jos et ole kokeillut Shellac kestolakkausta, varaa NYT aika, täydellinen kynsien ehostus!

Shellac (sis. mahd. poiston)

45min / 50,00

SpaManikyyri  + Shellac

1h15min / 65,00

Sis. Shellac-kestolakkaus, kuorinta, kevyt hieronta, naamio ja loppuvoiteet

SpaPedikyyri + Shellac

1h15min / 70,00

Sis. Shellac-kestolakkaus, kuorinta, kevyt hieronta, naamio ja loppuvoiteet

CND Rakennekynnet

CND Brisa-muotoilugeeli on high-tech-geeli, joka sitoutuu lujasti oman kynnen keratiiniin ja tarjoaa lukuisia hoitovaihtoehtoja. Muotoillaan luonnonkynteen, tipille tai muotille. Soveltuu myös varpaankynsille.

CND Liquid & Powder = Akryyli. Mahdollistaa kestävien ja vahvojen rakennekynsien muotoilun niin, että kynnet näyttävät luonnollisen ohuilta. Akryyli on kovempaa kuin geeli ja monesti valitaan silloin kun tiedetään että työ, harrastus tms. kuormittaa kynsiä paljon. Ihanteellinen materiaali myös pureskelluille ja hankalan muotoisille kynsille. Muotoillaan luonnonkynteen, tipille tai muotille

Tekniikka ja käytettävä kynsien rakennemassa valitaan siis hyvin yksilöllisesti ja juuri sinun tarpeisiin/tyyliisi sopiviksi paikan päällä.

Rakennekynnet 90,00 (tipeillä tai muoteilla)

Oman kynnen vahvistus 65,00

Koristelut + 5,00

Huollot alk. 70,00 / 1h30min (käytetty aika, tippien uusiminen, koristelu)

Kuvia Marlen tekemistä kynsistä löydät täältä.

Varaa aikasi!

Varaa aikasi ottamalla yhteyttä tai Online-ajanvarauksen kautta.

Käynnissä olevan hoidon aikana emme pysty vastaamaan puheluusi. Otamme yhteyttä takaisin mahdollisimman pian. Voit myös jättää asiaasi koskevan tekstiviestin tai sähköpostia osoitteeseen: info@hoitolaeufora.fi  

Varatun ajan peruuttaminen:

Peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai tekstiviestillä. Peruutusta ei tule tehdä sähköpostilla. Peruuttamattomasta ajasta ja alle 4 tuntia ennen palvelun alkua tapahtuvasta peruutuksesta perimme 100% hinnan varatun palvelun hinnasta.

Suosittele meitä