Medikaaliset hoidot

TKN Kemiallinen kuorinta

Medikaalisen tason kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka tasoittaa ja heleyttää ihon pintaa sekä parantaa ihon laatua. Kemiallinen kuorinta on erittäin tehokas menetelmä monenlaisten eri iho-ongelmien hoitoon. 

Kemiallisessa kuorinnassa ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka parantuessa ihon ylin kerros uusiutuu. Kuorinnan jälkeen iho on aiempaa tasaisempi ja napakampi sekä vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Ihon pintakerroksen uudistamisen lisäksi kemiallinen kuorinta kohdistuu ihon alempiin kerroksiin, joissa syntyy kuorintaa seuraavien kuukausien aikana uutta kollageenia ja elastiinia.

Kemiallisissa kuorinnoissa käytämme vain ammattikäyttöön tarkoitettuja Toskani Cosmeticsin medikaalisen tason happoja, jolloin hoidot ovat tehokkaita ja turvallisia. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia happoja eri iho-ongelmiin. Käytettävä happo valitaan aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä, toimintaa ja rakennetta. Pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia saadaan sarjahoidolla. Keskustelethan lääkärisi kanssa mikäli sinulla on iho-ongelmiin tarkoitettu lääkekuuri meneillään ennen kemiallisen kuorinnan varaamista. Kuorinnat sopivat hyvin myös miehille!


MIHIN KEMIALLISELLA KUORINNALLA VOIDAAN VAIKUTTAA?

- akne tai aknearvet
- ikääntymisen merkit tai ikäläiskät
- rypyt ja juonteet
- pisamat
- epätasainen ihon väri
- karhea ja hilseilevä iho
- arvet
- auringon vaurioittama iho
- laajentuneet ihohuokoset
- rosacea eli ruusufinni


KEMIALLISEN KUORINNAN VAIKUTUKSET:

- ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja myös tuotteiden tehokkuus voimistuu
- kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu
- ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi
- ihon talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat) vähenevät
- ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät
- kollageenin muodostuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee
- pigmenttihäiriöt (maksaläiskät) vaalenevat ja ihon sävy paranee
- kemiallisilla kuorinnoilla on myös antioksidanttinen (ikääntymisenvastainen) vaikutus ihoon


MILLAISIA TULOKSIA VOI ODOTTAA?

- silmän- ja suunympärysryppyjen tasoittuminen
- juonteiden tasoittuminen
- arpien tasoittuminen
- aknen paraneminen
- ikäläiskät, pisamat ja tummat läikät (e-pillerit/ raskaus) iholla vaalenevat
- ihon pinnan silottuminen
- auringon vauriot iholla pienenevät
- ihon tulehdusten väheneminen


MILLOIN KUORINTAA EI VOI TEHDÄ?

- Rikkinäiselle iholle

- Herpes (aloita sisäinen, ehkäisevä lääkitys 2 pvää ennen kuorintaa)

- Roaccutan-kuuri

- Raskauden tai imetyksen aikanaEnsimmäinen hoito 1h / 135,00
Seuraavat 2-6 krt / 1h / 99,00 / 1-3vkon välein ensimmäisen hoitokerran jälkeen

Radiance – kirkastava / maksaläiskät 155,00 / sarja 400,00
Purifying – aktiivinen akne 150,00 / sarja 385,00
Purifying – arpihoito 165,00 / sarja 430,00


Sarjahoidot sisältävät 3 hoitokertaa.TKN Roller- mikroneulaushoito

Mikroneulaushoidossa ihon pintaan tehdään lukematon määrä mikroskooppisen pieniä reikiä, joiden kautta imeytetään tehoaineita syvälle ihon eri kerroksiin. Samalla kun tehoaine aktivoituu ja hoitaa haluttuja kohteita, neulojen aikaansaama vaikutus muodostaa iholla runsaasti kollageenia, jolloin ihon tukikudos vahvistuu ja iho napakoituu. Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen, eli ihon oman kollageeni- ja elastiinisidosten uusiutumiseen, joten tulosten näkyminen vie oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä ihon uusiutumisnopeudesta riippuen 4-6 viikon kuluttua hoitosarjan aloittamisesta.

Mikroneulaus stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Tämä tehokas hoitokeino vähentää juonteita, uudistaa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa, pienentää ihohuokosia ja lisää elastisuutta. Hoidon jälkeen laitettavat tehoaineet imeytyvät paremmin.

Mikroneulaushoito suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjana 2-6 viikon hoitovälein. Saat huomattavasti suuremman tehon, kun hoitokertoja on säännöllisesti sarjana. Jokainen hoitokerta saa aikaan suuremman stimuloinnin ja paremman hoitotuloksen. Jokaisessa hoidossa käsittelemme niin kasvojen kuin kaulankin ihon.

Hoidossa ei ole haittavaikutuksia ja sitä voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina. Hoidossa on lyhyt toipumisaika ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihoalueille.

Hoitoa ei voida antaa verenohennuslääkkeitä ja säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville, insuliinihoitoista diabetesta sairastaville tai jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai ihoinfektio. Raskauden aikana hoitoa ei suositella.

Iholle ei tule laittaa mitään tuotteita seuraavaan kuuteen tuntiin tai mielellään koko päivänä. Hoidon jälkeen tulee välttää saunaa, uimista, hikiliikuntaa sekä aurinkoa saman päivän aikana. Vältä ihosi kosketusta seuraavaan päivään. On hyvä vaihtaa puhdas tyynyliina yöksi hoidon jälkeen.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme A-, C- ja E-vitamiinien käyttöä sisäisesti ja ulkoisesti sekä mahdollisesti ihon kollageenin tuotantoa aktivoivaa lisäravinnetta.

Ensimmäinen hoito 199,00 (sisältää henk.koht.rullan, yksi rulla kestää 4-6 hoitoa riippuen ihon paksuudesta)
seuraavat 2-6 krt 149,00 / 2-6vkon välein


TKN Pen- mikroneulaushoito

Tehokas ja monipuolinen hoito kynämallisella laitteella, hoitaa tehokkaasti myös silmänympärys- ja huulten ympärysalueen. TKN Pen:llä samat tehokkaat vaikutukset kuin TKN Rollerilla, mutta vielä kohdennetummin.

Kasvot ja kaula 189,00 / sarja 500,00 (sis. 3 hoitoa)

Huultenympäryshoito 89,00

Silmänympäryshoito 119,00

Facelift  245,00

Antiscar 149,00

Suositellaan sarjahoitona 1-6 kertaa 6-8vkon välein.

TKN Roller vai TKN Pen?


TKN Roller  TKN Pen

- Koko kasvot, kaula ja decollete

-Veltto iho

- Paljon rasvakudosta

- Paksu iho

- Rasvainen iho

- Vartalolle

- Koko kasvoille

- Täsmähoitoihin

- Arville

- Juonteille

- Ihon stimulointiin

- Silmänympäryshoitoihin

- Huultenympäryshoitoihin

Varaa aikasi!

Varaa aikasi ottamalla yhteyttä tai online-ajanvarauksen kautta.

Käynnissä olevan hoidon aikana emme pysty vastaamaan puheluusi. Otamme yhteyttä takaisin mahdollisimman pian. Voit myös jättää asiaasi koskevan tekstiviestin tai sähköpostia osoitteeseen: info@hoitolaeufora.fi

Varatun ajan peruuttaminen:

Peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse tai tekstiviestillä. Peruutusta ei tule tehdä sähköpostilla. Peruuttamattomasta ajasta ja alle 4 tuntia ennen palvelun alkua tapahtuvasta peruutuksesta perimme 100% hinnan varatun palvelun hinnasta.